Connect with us

Uncategorized

Spain-based gaming computer store COOLMOD to allow payment with bitcoin via Bit2Me

Published

on

COOLMOD, a Spain-based computer gaming equipment store, has announced that its customers can now choose bitcoin to pay for products. To enable this, COOLMOD integrated a crypto payment processor into its webshop from Bit2Me, a full-service crypto exchange company also based in Spain.

Headquartered in Castellón, COOLMOD has 20+ years of experience in the gaming equipment industry. Their COOLPCs are completely customizable and configured by the best qualified technical professionals. This allows enthusiasts to include the latest technology in order to obtain the best performance.

Source: Bit2Me

Source: https://www.cryptoninjas.net/2021/06/01/spain-based-gaming-computer-store-coolmod-to-allow-payment-with-bitcoin-via-bit2me/

Uncategorized

The Most Worthwhile Digital Currency to Invest in the Next Three Years-RLI

Published

on

By

IXecx is an umbrella project of the The Confidential Computing Consortium Foundation.IXec builds open-source software aiming to “decentralize the cloud”. Blockchain technology is used to organize this marketplace where users can rent their computing power, data, or applications.

IXec also offers consulting and support to companies in the development of blockchain projects, from ideation to implementation. By providing on-demand access to cloud computing resources, IXecx supports compute-intensive applications in fields such as AI, big data, healthcare, rendering, or FinTech.The company works with renowned partners such as Intel, Google, and IBM Cloud.

One of the main strengths of IXecx lies in trusted off-chain computing. In collaboration with Intel, IXecx has released the first-ever ‘trusted compute’ solution for blockchain (TEE using Intel SGX). IXecx offers a Blockchain based AI model marketplace which allows to trade (i.e. rent out) AI models in a secure way, the framework leverages Intel SGX to protect the privacy of the models during the rental procedure.

IXecx issued its own digital currency-RLI on September 1, 2021. According to Stephen Walli, President of Group Operations, the Group plans to realize that RLI can be freely traded on major global exchanges on January 1, 2022. In view of the current small number of users holding RLI coins, in order to ensure that RLI has a certain degree of liquidity, users can earn RLI coins through mining from September 1, 2021. In addition, the group also prepared a marketing promotion incentive of 50 million US dollars. Individuals or teams can get up to 5 million U.S. dollars rewards for participating in marketing.

Regarding the future value of RLI, Stephen Walli said that RLI is a decentralized computing resource market. combines blockchain technology with 5G technology to improve the quality of modern urban services. In addition, transactions conducted through the blockchain network are instant and immutable, which further improves the security of payment. It will provide solutions for more start-up companies, solve problems related to multi-enterprise interaction, and promote the creation of new business models based on 5G.Provide blockchain technology for infrastructure supporting 5G, machine-to-machine (M2M) transactions, and autonomous services. IXecx is working with Intel to apply 5G and blockchain in cities. Currently in this demo, IXecx provides a blockchain-based market for connecting services between devices and decentralized identity verification. By combining 5G and blockchain in rescue services, the demonstration provides a high-performance and secure concept for urban 5G infrastructure.

“In a wider perspective, the development of distributed computing is a credible scenario for the future, and blockchain may be a nice lever in this scenario. The plan is to continue with other open scientific codes requiring possibly other types of worker pools.”

Gilles Deleuze, EDF Blockchain Co-ordinator.

For more information, please visit the group website: https://www.ixecx.com 

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Intelligence Amplified.

Click here to access.

Source: https://themerkle.com/the-most-worthwhile-digital-currency-to-invest-in-the-next-three-years-rli/

Continue Reading

Uncategorized

Những Điều Cần Biết Trước Khi Mua Tezos (XTZ)

Published

on

By

Peter Anh

Bạn có thể biết rằng Tezos là một trong nhiều blockchain có thể lập trình được. Các blockchains có thể lập trình này có thể thực hiện các chức năng liên quan bằng cách thực thi một lượng nhỏ mã tự thực thi. Đây được gọi là một hợp đồng thông minh. Đặc biệt, các dịch vụ tài chính phi tập trung (DeFi) được hưởng lợi rất nhiều từ việc sử dụng các hợp đồng thông minh để cung cấp các sản phẩm và dịch vụ. Hợp đồng thông minh có thể loại bỏ nhu cầu trung gian trong các dịch vụ ngân hàng truyền thống, giúp xử lý giao dịch nhanh hơn và an toàn hơn. Nhưng nếu bạn đang nghĩ đến việc đầu tư vào Tezos (XTZ), có một số điều chính bạn nên biết.

InCor e Bank, Inacta và Crypto Finance Group đã thông báo rằng họ sẽ sử dụng Tezos để tạo ra tiêu chuẩn mới được đặt tên là mã thông báo DAR-1 vào cuối tháng 8. Tezos sẽ sử dụng các hợp đồng thông minh với các mã thông báo mới này để tuân thủ các quy định chống rửa tiền và cải thiện quản trị. Ngoài ra, Ngân hàng InCore đã công bố ra mắt dịch vụ đặt cược cho mạng Tezos. Thỏa thuận này tạo sự tin cậy cho tuyên bố của Tezos rằng ngôn ngữ hợp đồng thông minh của nó đặc biệt phù hợp cho các giao dịch tài chính. Ví dụ, ngôn ngữ Michelson của công ty đảm bảo rằng tiền sẽ không bị mất hoặc bị đóng băng do lỗi mã.

Tezos tuyên bố rằng tầm quan trọng của blockchain nằm ở “sự phát triển liên tục”, với chuỗi tự điều chỉnh là một trong những đặc điểm nổi bật của Tezos. Chức năng tự sửa lỗi cho phép chủ sở hữu Tezos đề xuất và bỏ phiếu về các thay đổi đối với chuỗi mà không cần thảo luận trực tiếp. Bản cập nhật đã được phê duyệt sau đó sẽ được Tezos thực hiện tự động, một mô hình quản trị bất thường, về lý thuyết, có thể làm giảm khả năng phân chia cộng đồng. Như báo cáo của Benjamin Godfrey trên Coinspeaker, “Tính năng này lý tưởng cho các công ty dịch vụ tài chính, vì nhiều sản phẩm nhất định phải được tung ra theo trình tự.” Mặt khác, quản trị ngoài chuỗi liên quan đến nhiều cuộc thảo luận hơn trong các cuộc họp hoặc thông qua các diễn đàn và danh sách gửi thư, điều này có thể làm chậm quá trình ra quyết định.

Tiền điện tử gốc của Tezos là tez (XTZ), đã thu được lợi nhuận đáng kể trong năm nay. Mặc dù giá của nó không tăng nhiều như các loại tiền điện tử lớn khác, nhưng nó đã tăng khoảng 170%. Vì vậy, nếu bạn mua XTZ với giá 100 USD vào đầu năm, thì nó có giá trị khoảng 270 USD. Tiền điện tử, giống như chứng khoán, về bản chất là phương tiện đầu tư rủi ro. Đầu tư vào tiền điện tử có thể mang lại cả lợi nhuận và tổn thất đáng kể cho các nhà đầu tư. Tuy nhiên, hành vi trong quá khứ không dự đoán thành công trong tương lai trong giao dịch tiền điện tử và có thể khó đạt được lợi nhuận 170% khác trong ngắn hạn bằng cách đầu tư vào XTZ. Đối với năm 2022, một số người nghĩ rằng Tezos sẽ tiếp tục xu hướng tăng giá, có thể đạt mốc 6 USD vào tháng 11, theo Digital Coin Price.

Tuy nhiên, như với bất kỳ khoản đầu tư nào, nếu bạn tin rằng Tezos sẽ hoạt động tốt trong thời gian dài, bạn nên dành thời gian nghiên cứu những kiến ​​thức cơ bản về Tezos và hiểu những vấn đề mà nó hy vọng sẽ giải quyết trong tương lai. Phương pháp này có thể giúp bạn hiểu rõ hơn về các loại tiền ảo mà bạn sở hữu hoặc dự định mua và tăng niềm tin của bạn vào các loại tiền này. Bạn nên tiến hành nghiên cứu của mình để xác định xem liệu nó có hoạt động tốt theo thời gian hay không và bạn nên thực hiện điều này càng kỹ càng tốt. Nghiên cứu một loại tiền điện tử cũng giống như việc mua một chiếc ô tô mới. Mặc dù bạn có thể mua hàng chỉ dựa trên thông số kỹ thuật, nhưng điều quan trọng là phải xem xét cảm giác lái trên đường, danh tiếng của nhà sản xuất và liệu màu sắc nội thất có phù hợp với sở thích của bạn hay không. Các nhà đầu tư gọi nghiên cứu đó, cũng được sử dụng cho cổ phiếu và cổ phiếu:

Chúng tôi đã thảo luận về mô hình quản trị Tezos trước đó, nhưng chúng tôi không thảo luận chi tiết về các cuộc đấu tranh nội bộ đã cản trở sự phát triển ban đầu của nó. Sau thành công gây quỹ 232 triệu USD của ICO vào năm 2017, các tranh chấp nội bộ giữa những người tạo ra mã thông báo (Arthur và Kathleen Breitman) và Tezos Foundation đã gây ra sự chậm trễ đáng kể trong việc phát hành nền tảng.

Mã thông báo XTZ được hứa hẹn đã mất gần một năm để thành hiện thực, khiến các nhà đầu tư đệ đơn kiện. Quỹ Tezos vào năm 2020 đã đạt được thỏa thuận dàn xếp trị giá 25 triệu USD, với 16,5 triệu USD sẽ được chuyển cho các nhà đầu tư thua lỗ. Mặc dù Tezos hiện có thể phát triển hoạt động kinh doanh của mình, nhưng những thách thức vẫn còn. Một năm là một khoảng thời gian dài trong thế giới mã hóa. Trong khi Tezos làm việc để giải quyết các vấn đề nội bộ, các loại tiền điện tử khác như Cardano (ADA), Solana (SOL) và Polkadot (DOT) đang làm việc trên các công nghệ mới của đối thủ. Chỉ bằng cách đẩy nhanh sự phát triển của các cải tiến công nghệ mới, Tezos mới có thể cạnh tranh với các loại tiền điện tử khác. Đồng thời, những rắc rối nội bộ của Tezos đã đặt ra câu hỏi về mô hình quản trị trên chuỗi của mã thông báo, do sự thất bại trong quản trị thế giới thực của nó, điều này đã ảnh hưởng đáng kể đến danh tiếng của nó.

Tezos có sẵn trên nhiều sàn giao dịch tiền điện tử phổ biến, bao gồm cả BigONE và các nhà đầu tư có thể kiếm lãi bằng cách đặt cược XTZ thông qua các sàn giao dịch, ví hoặc trực tiếp với mạng Tezos.

Ngoài ra, Tezos, trái ngược với Bitcoin (BTC), sử dụng mô hình bằng chứng cổ phần thân thiện với môi trường hơn để xác minh các giao dịch và đảm bảo an ninh mạng. Khi bạn cam kết XTZ của mình, bạn liên kết các mã thông báo của mình với mạng, cho phép họ cấp nguồn cho nó. Theo dữ liệu phần thưởng đặt cược, gần 77% mã thông báo XTZ hiện đang được cầm cố, với lãi suất trung bình hàng năm là 4,66%.

Một khía cạnh hấp dẫn của lĩnh vực tiền điện tử là công nghệ blockchain không ngừng phát triển và vẫn còn nhiều vấn đề cần giải quyết. Hiện tại, nhiều blockchain có thể lập trình đang tranh giành thị phần từ người chơi thống trị Ethereum. Thật không may, mặc dù là blockchain có thể lập trình đầu tiên tung ra thị trường, Ethereum vẫn gặp khó khăn với tình trạng tắc nghẽn mạng và phí cao. Tezos hiện cũng đang cạnh tranh để giành thị phần lớn trong thị trường blockchain có thể lập trình và thỏa thuận tài sản mã hóa Thụy Sĩ gần đây của họ chứng minh rằng công nghệ của họ có các ứng dụng thực tế và đang tìm kiếm khách hàng trong lĩnh vực tài chính. “Công trình này của Crypto Finance, InCore Bank và Inacta là một ví dụ hữu hình về cách FA2 trên Tezos mở rộng tiềm năng mã hóa một cách đáng kể.” Stijn Vander Straeten,

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Inteligence Amplifed.
Click here for Free Trial.

Source: https://peteranh910.medium.com/nh%E1%BB%AFng-%C4%91i%E1%BB%81u-c%E1%BA%A7n-bi%E1%BA%BFt-tr%C6%B0%E1%BB%9Bc-khi-mua-tezos-xtz-bf82b7a8b503?source=rss——cryptocurrency-5

Continue Reading

Uncategorized

KetKot — Become A Metaverse Star

Published

on

By

KetKot

The idea of short video and streaming meets crypto will empower every content creator to be more productive while earning cryptocurrency. The only reason we build this is because the traditional social network platforms ain’t adopting fast. So here is the idea of the people for the people.

KetKot will Reward its users with cryptocurrency token for them to start earning the fun way. The slogan is to let them become a Metaverse Star and not just a pimpy dancerist. They will become a KetKoter and share their talents across the metaverse world of blockchain. The full platform will operate in a fully blockchain environment in the future.

As a matte rod fact this is the first platform to build a metaverse version by reinventing the wheel through an Innovation method of accepting our beloved crypto.

Time to shine show us what you got while earning crypto!

Website
https://ketkot.com

Whitepaper
https://docs.ketkot.com

Community
https://t.me/ketkotapp
https://twitter.com/ketkotapp
https://facebook.com/ketkotapp
https://instagram/ketkotapp

Repo
https://github.com/ketkot

PlatoAi. Web3 Reimagined. Data Inteligence Amplifed.
Click here for Free Trial.

Source: https://ketkot.medium.com/ketkot-become-a-metaverse-star-6f8f029e1e62?source=rss——cryptocurrency-5

Continue Reading
Blockchain5 days ago

Over 40 days after Ethereum’s EIP-1559, here’s where it stands

Blockchain4 days ago

After Targeting BlockFi, State Regulators Now Set Their Eyes On Celsius

Uncategorized4 days ago

What is The Old Gym in NBA 2K22 Next Gen?

Blockchain4 days ago

Matic Price to hit $1.75 in the next leg up! Launch on Bitfinex to be the Catalyst?

Uncategorized4 days ago

NBA 2K22 Limitless Spot-Up and Chef Badges Explained

Blockchain5 days ago

Ripple’s Legal Team Says They Have No Plans To Settle With SEC Over Lawsuit On XRP Sales

Uncategorized5 days ago

Shiba Inu (SHIB) Rises to Range High

Uncategorized5 days ago

NFTs Are the Building Blocks of the Metaverse — Here’s How It’s Being Built

Blockchain4 days ago

Flux Pools autoriza o pagamento de ativos paralelos em mais de 300K Flux!

Blockchain5 days ago

EY Taps Polygon Network to Improve Enterprise Clients’ Experience 

Uncategorized4 days ago

Best Dribble Pull-Up in NBA 2K22: Which to Use

News5 days ago

XRP Lawsuit: Here’s Why Experts Think Ripple Could Win the Case Against SEC

Blockchain4 days ago

All you need to know about MATIC before investing

Blockchain5 days ago

Shiba Inu’s days in the sun may be over; here’s why

Blockchain4 days ago

Smart Contracts Running on Bitcoin? Internet Computer Founder Explains How It’s Possible

Blockchain5 days ago

EOS: Why there’s a question mark attached to its long-term trajectory

Uncategorized2 days ago

PetPals, One Of The First Play-To-Earn NFT Web-Based Games Is Out Now

Uncategorized4 days ago

What is Phuture?

Uncategorized5 days ago

U.S. Homeland Security Signs $1.36M Contract with Coinbase

Blockchain5 days ago

TVL up by >990% in a year, but SushiSwap might be its worst enemy

Trending