Platon Data Intelligence.
Pystyhaku ja Ai.

New York Islandersin viikoittainen yhteenveto: Viikko 24

Treffi:

New York Islanders voitti kaikki neljä otteluaan tällä viikolla. He ottivat maantievoittoja Flyersistä ja Blue Jacketsistä sekä kotivoittoja Blackhawksista ja Predatorsista. Islandersilla on ennätys 35-27-15 85 kokonaispisteellä ja se on tällä hetkellä metrossa kolmannella sijalla.

Puhallettu johto viimeisillä sekunneilla pelastettu jatkoajan voitolla

Vaikka he saivat vapaapisteen, Islanders otti tärkeän jatkoajan voiton 3-2 Philadelphia Flyersista. Noah Cates avasi maalin ensimmäisenä nopealla rannekkeella voittaakseen Semjon Varlamovin. Islanders vastasi kuitenkin kahdella maalilla minuutin kuluttua jakson jälkeen, jotka tekivät Matt Martin ja Bo Horvat. Tämä riitti, että John Tortorella veti Samuel Erssonin ja toi debytoivan Ivan Fedotovin aloittamaan toisen erän.

Travis Sanheim aloitti Flyersin nopeasti toisessa erässä ja teki tasoitusmaalin vain 43 sekunnissa. Seurasi Islandersin paras pelijakso, sillä he hallitsivat maalia kohti laukauksia. Fedotov oli tehokas rajoittamaan vahinkoa, koska tämä hyökkäys johti vain yhteen Islandersin maaliin.

Tämän maalin teki Anders Lee vihjeellä. Nyt 3-2 johdolla Islanders oli muutamassa sekunnissa varsinaisen voiton saavuttamisesta. Mutta tämä peli ei ollut vielä ohi, sillä Morgan Frost lähetti pelin jatkoajalle levypallomaalilla, kun peliaikaa oli jäljellä vain 10 sekuntia. Jatkoajalla Islanders varmisti, että Flyers ei saa ylimääräistä pistettä heistä. Kyle Palmieri löysi Brock Nelsonin takasyötöllä, jonka Nelson sijoitti verkon takaosaan pelin voittajaksi.

Kolmannen kauden ralli johtaa Blackhawksin voittoon

Islanders voitti toisen peräkkäisen ottelun ensimmäistä kertaa tällä kaudella voittaessaan Chicago Blackhawksin 2-1. Lopullisesta voitosta huolimatta tämän pelin alkuvaiheet näyttivät Islandersille erittäin synkiltä. Ensimmäisellä jaksolla Connor Bedard asetti Jason Dickinsonin täydellisellä kaksi vastaan-syötöllä päästäkseen varhaiseen johtoon. Blackhawks piti tätä johtoa pelin kahden ensimmäisen erän ajan. Islanders piti etulyöntinsä maalia kohti, mutta Petr Mrazek ei vastannut kolmanteen erään asti.

Silloin heille annettiin ensimmäinen voimapelimahdollisuus pelissä, mikä oli ratkaiseva hetki lopullisen tuloksen kannalta. Horvat käytti miesetua täysimääräisesti hyväkseen hautaamalla oikean ympyrän laukauksen tasatakseen pelin. Myöhemmin jakson aikana Simon Holmstrom iski voittomaaliin, joka syntyi irtonaisesta kiekosta Blackhawksin verkon edessä. Joukkue piti tällä kertaa yhden maalin johdon, ja Ilja Sorokin torjui 18 maalia matkalla säännön voittoon.

Dobsonin kolmannen kauden maali varmistaa Blue Jacketsin voiton

Islanders jatkoi vauhtiaan voittamalla Columbus Blue Jacketsin maalein 4-2 torstaina. Tätä peliä korosti neljän maalin edestakaisin ensimmäinen pelijakso. Maali alkoi Pierre Engvallin taipuessa tehdyllä tehomaalilla. Vajaat kaksi minuuttia myöhemmin Blue Jackets vastasi omalla tehomaalilla, jonka teki Dmitri Voronkov. Islanders otti johtoaseman takaisin, kun Mat Barzalin ja Horvatin yhdistynyt kaksikko sai kaksi vastaan ​​yhden mahdollisuuden, jonka Horvat hyödynsi.

Jälleen kerran, Blue Jacketsillä oli vastaus, kun Kirill Marchenko teki tasausmaalin Sorokinin naamion selästä. Tämä 2-2-tasapeli kesti kolmannen erän avausminuutteihin saakka. Noah Dobson sai paljon tilaa eikä tehnyt virhettä tehdessään pelin voittomaalin. Islanders-joukkue onnistui jälleen säilyttämään yhden maalin johtonsa, varsinkin kun Blue Jackets tyhjensi verkkonsa kolmen minuutin pelin jälkeen. Palmieri teki tyhjän maalin viimeistelläkseen joukkueen kolmannen peräkkäisen voiton.

Varlamovin Shutout johtaa ensimmäiseen Predators-voittoon 7 vuoteen

Islanders voitti neljännen peräkkäisen pelinsä kotivoitolla 2-0 Predatorsista. Tässä pelissä Predators GM Barry Trotz esiintyi ensimmäisen kerran UBS Arenalla sen jälkeen, kun hän erosi joukkueen päävalmentajana kaksi kautta sitten. Hänet tervehdittiin kunniavideolla ja kotiyleisön massiivisilla aplodeilla.

Itse peli oli vähämaalinen, kun Varlamov ja Kevin Lankinen tekivät tehokkaita retkiä seuroilleen. Toisen peräkkäisen pelin Dobson oli Islandersin erontekijä. Hän teki pelin ainoan 5v5-maalin toisella jaksolla lähes samasta pisteestä kuin torstaina. Tämä oli myös kolmas perättäinen peli, jonka Islanders onnistui suojelemaan yhden maalin johtoaan kolmannessa. Heitä tuki Varlamovin kauden paras aloitus, jossa hän teki 41 torjunnan. Palmieri poimi jälleen tyhjän maalin varmistaakseen Islandersin voiton. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun Islanders voitti Predatorsin lokakuun 2017 jälkeen.