Pystyhaku ja Ai.

Anaheim käsittelee kilpailijoiden hallitsevan kolmannen liikaa Kingsille

Treffi:

Ducks voitti eteläkalifornialaisen kilpailijansa Kingsin tiistaina 3-1.

Anaheim, joka pukeutui munakoiso-jade-paidoihinsa kauden viimeisen kerran, nousi kolmannessa erässä voittoon.

Lukas Dostalilla oli valinta-ilta Ducksille, kun hän torjui 36 voittoa. Trevor Zegras teki ensimmäisen maalinsa loukkaantumisen jälkeen. Myös Alex Killorn ja Frank Vatrano tekivät maalin. Ryan Stromella oli yöllä kaksi avustajaa. Cam Fowlerilla oli myös syöttö; hänellä on neljä pistettä viidestä viimeisestä ottelustaan.

Kingsille Akil Thomas teki ainoan maalin vain viidennessä NHL-urassaan. Cam Talbot otti tappion LA:lle

Los Angeles iski ensimmäisenä, kun Akil Thomas tekisi vuoden toisen maalinsa sen jälkeen, kun ottelun ensimmäisellä jaksolla puhkesi kiipeäminen levypallon edessä Lukas Dostalin edessä 5:50. Trevor Lewis ja Vladisov Garikov avustavat näytelmässä.

Sitten kun ensimmäistä erää oli jäljellä 2:14, Frank Vatrano teki joukkueensa 33. vuoden johtavan maalin ja tasoitti tilanteen. Radko Gudas laukaisi kauniin syötön siniseltä linjalta suoraan verkon edessä olevalle Vatranolle.

Erän jälkeen tilanne oli 1-1.

Toinen erä olisi maalivahtitaistelua, jossa kumpikaan joukkue ei onnistuisi tekemään maaleja.

Lopuksi, pelin viimeinen jakso oli ralli Ducksille.

Ensin Aex Killorn nappasi kauden 18. maalinsa, eniten Ducksin puolustajalta, vain 1:51 kolmanteen maaliin. Ryan Strome ajoi kiekon hyökkäysalueelle Ducksille, hän välitti sen Cam Fowlerille ja sitten Fowler etsi Killornin, jonka tilannekuva löysi langan.

Sitten neljä minuuttia myöhemmin Trevor Zegras teki maalin ensimmäistä kertaa sitten tammikuun 7. päivän. Maali syntyi luotuaan itselleen kierroksen ja luistelemalla vyöhykkeelle ja ampumalla vain rannelaukauksen Cam Talbotin käsineen ohi.

Se tekisi asiat viisaasti maalinteossa ja Ducks ottaisi voiton 3-2. Joukkueella on nyt mahdollisuus päättää vuosi tasaisella Freeway Face off -sarjalla, kun joukkueet kohtaavat uudelleen 13. päivänä.

Anaheim teki paljon oikein voittaakseen tämän ottelun. Rangaistusminuuttien pitäminen alhaalla vain neljällä auttoi joukkuetta pysymään hyökkäävänä ja hankkimaan merkityksellisiä palloja. Trevor Zegras on saanut hot stickin ja on näyttänyt voivan hyvin loukkaantumisensa jälkeen.