Platon Data Intelligence.
Vertikal søgning & Ai.

Premier Leagues titelløb

Dato:

Premier Leagues titelløb er så tæt som nogensinde før, da det går ind i sin sidste akt. Manchester City vandt deres seneste kamp i ligaen, da Arsenal og Liverpool ser ud til at komme tilbage efter tilbageslag i ligaen. Her er en oversigt over deres handling.

Manchester City mod Luton Town: 13. april

City udøvede fuldstændig kontrol i deres 5-1-sejr mod Luton. De registrerede hele 37 skud, hvoraf 13 var på mål. En Luton-spiller scorede kampens første mål, men i deres net. I det andet minut lavede Citys Erling Haaland en akrobatisk indsats mod Luton-forsvareren Daiki Hashiokas hoved og afbøjede det i målet.

City fortsatte med at præge Luton-målet, men ville ikke bryde igennem før det 64. minut. Her slog Mateo Kovačić en halv volley lige inde i feltet med kraft og præcision til 2-0. Så åbnede sluserne sig.

I det 76. minut omsatte Haaland et straffespark, og ti minutter senere dansede Jérémy Doku mellem to forsvarsspillere, inden han satte et tredje i mål med sit skud. Dette bragte stillingen til 4-1, da Ross Barkley fik en tilbage for Luton i det 81. minut.

Endelig scorede Joško Gvardiol ude af feltet i det 93. minut, hvilket bragte slutresultatet til 5-1.

Liverpool mod Fulham: 21. april

Liverpool åbnede scoringen i det 32. minut gennem Trent Alexander-Arnold. Den engelske Internationale placerede et frispark i øverste venstre hjørne forbi Bernd Lenos strakte arme.

På trods af Liverpools kontrol over boldbesiddelsen trak Fulham en tilbage lige før pausens fløjt. Bagspilleren Timothy Castagne sendte en løs bold i feltet til den fjerneste stolpe efter en række afbøjninger for at bringe stillingen til 1-1.

Liverpool genvandt føringen i det 53. minut, da Ryan Gravenberch skød fra uden for feltet i højre side af målet efter en turnover fra Fulham. Liverpool ville afslutte deres sejr i det 72. minut. Diogo Jota løb ind bag Fulham-forsvaret og affyrede et skud, der sved i Lenos handsker, inden han rullede ind i nettet.

Arsenal mod Chelsea: 23. april

Arsenal fodboldklub fik det til at se let ud i tirsdags mod rivalerne på tværs af Chelsea. En 5-0-sejr førte dem til toppen af ​​Premier League-tabellen med 77 point efter 34 kampe.

Gunners' fest startede i det fjerde minut. Leandro Trossard affyrede et skud med venstrebenet præcist, sigtede mod den nærmeste stolpe og fangede Chelsea-målmand Đorđe Petrović off guard.

Arsenal åbnede derefter sluserne i anden halvleg, hvor Ben White sendte et velplaceret venstrebenet skud fra lige uden for seks-yardfeltet forbi Petrović i det 52. minut.

Fem minutter senere sendte Kai Havertz et skud over en dykkende Petrović efter at have grebet et præcist gennemspil fra Martin Ødegaard. Havertz tilføjede sit resultat i det 65. minut, da han hurtigt skød gennem et hav af forsvarsspillere til den nærmeste stolpe og efterlod rod til pletten.

Prikken over i'et på denne fremragende Arsenal-præstation kom i det 70. minut. Ødegaard chippede en aflevering til en løbende Ben White, som bankede bolden første gang på volley, og lobbet Petrović i processen for at score nattens måske smukkeste mål. White smilede kun, da han omfavnede holdkammeraten Declan Rice i fejringen, måske delvist fordi han helt sikkert havde til hensigt at krydse den bold.

Tak, fordi du lyttede til vores dækning af Premier Leagues titelløb.

Følge med The Game Haus yderligere dækning af Premier League i næste uge.